Verkkoyleisöluento

Suolisto – onnellisuuden ja terveyden kehto?

Ilman tervettä ja hyvinvoivaa suolistoa ihminen ei voi voida hyvin. Tällä luennolla opit niitä asioita, jotka jokaisen suomalaisen tulisi vähintäänkin tietää suolistosta ja sen mikrobeista.

Esittelyvideo

Write your awesome label here.
Huomioithan ystävällisesti, että pystyn ottamaan tälle nettiluennolle mukaan vain rajallisen määrän osallistujia.

luento on katsottavissa 2 kk alkaen 25.11.2022

Hinta
15 €

(Norm. 19,95 €)

Sisältää myös suljetun Facebook-ryhmän

Terveytesi kehto.

Sanotaan asia suoraan niin kuin se on: Ilman tervettä ja hyvinvoivaa suolistoa ihminen ei voi voida hyvin.

Esimerkiksi kaikki kehosi tarvitsemat ravintoaineet imeytyvät suolistosta. Pelkästään imeytymiseen liittyvät ongelmat aiheuttavat sen, että terveydelle joutuu sanomaan näkemiin. Lisäksi suolisto tuottaa lukemattomia hormoneja, suolistomikrobit tuottavat aivojen toimintaa ja mielialaa sääteleviä yhdisteitä, suurin osa allergioista on suolistoperäisiä... Listaa voisi jatkaa loputtomiin.

Toisin sanottuna: Lukemattomien oireiden juurisyy on suolistossa. Ja siellä se on myös korjattava.

Jos suolisto ei ole terve tai ei toimi kunnolla, alkaa vääjäämätön ketjureaktio elimistössä. Seurauksena on allergioita, ihottumaa, hormonaalisia ongelmia, nivelvaivoja, väsymystä, jatkuvaa sairastelua, jopa monia neurologisia ongelmia jne...

Ehkäpä suurin virhe, minkä ihmiset tekevät on se, että erilaisia oireita ei osata yhdistää todelliseen juurisyyhyn. Olen nähnyt urani aikana jo tuhansia kertoja, kuinka suoliston korjaamalla ihminen voi yhtäkkiä paremmin. Ihottuma helpottaa. Päänsäryt poistuvat. Jatkuva väsymys vaihtuu energiaan ja iloon. Maha alkaa toimia. Ja niin edelleen. "Ihmeparantuminen" on tapahtunut.

Vuonna 2006 julkaistu kirjani myi täällä pienessä Suomessa yli 70 000 kappaletta. Tiedätkö, mikä se kirja oli nimeltään? Se oli "Vihdoinkin hyvä olo – suolisto kuntoon ruokavalion avulla".

Itse asiassa suoliston ja sen mikrobien kuntoon laittaminen voi olla yllättävänkin helppoa, kun vain tiedät, mitä tehdä. <3

Olen koonnut tälle luennolle niitä asioita, jotka jokaisen suomalaisen tulisi vähintäänkin tietää suolistosta ja sen mikrobeista.

Tule siis mukaan. Se voi olla elämäsi tärkein päätös.

Rakkaudella,
Paula
Tieto ei lisää tuskaa. Päinvastoin.
Tee itsellesi hyvää ja tule mukaan. <3
Opettaja ja luennoitsija

Paula Heinonen

Olen pohjakoulutukseltani soveltavan mikrobiologian, soveltavan biokemian ja teollisuustalouden diplomi-insinööri sekä soveltavan mikrobiologian, biotekniikan ja elintarviketeknologian tekniikan lisensiaatti. Nykyään toimin luennoitsijana, funktionaalisen lääketieteen kouluttajana sekä tietokirjailijana.

Pidin myös kahdeksan vuotta viikoittaista radio-ohjelmaa ja olen kirjoittanut neljä terveystiedekirjaa.