Verkkoyleisöluento

Naishormonit ja hyvän olon salaisuus?

Yksinkertaistaen voisi sanoa, että hormonit pitävät meidät positiivisina, aktiivisina ja auttavat nukkumaan. Hieman kärjistäen voisi sanoa, että ne ovat ihmeidentekijöitä.

Esittelyvideo

Write your awesome label here.
Huomioithan ystävällisesti, että pystyn ottamaan tälle nettiluennolle mukaan vain rajallisen määrän osallistujia. 

luento on katsottavissa 2 kk alkaen 25.11.2022

Hinta
15 €

(Norm. 19,95 €)

Sisältää myös suljetun Facebook-ryhmän

Kiukkua, raivoa, ärtyneisyyttä... Alakuloa ja levottomuutta. Väsyttää, mutta uni ei tule. Syön kuin marsu, mutta paino ei tipu.

Kuulostaako jokin näistä tutulta?

Valitettavasti useat naiset kärsivät hormonaalisesta kaaoksesta, jopa myrskystä, miltei päivittäin. Ja se aiheuttaa mitä ikävämpiä ja moninaisempia oireita.

Tällä nettiluennolla kerron muun muassa, mitkä tekijät voivat aiheuttaa hormonaalista epätasapainoa, mistä se pohjimmiltaan johtuu ja miten pääset takaisin seesteiseen, mutta energiseen ja nautinnolliseen tasapainoon.

Naishormonit ja hyvän olon salaisuus -luennolla käsittelemäni asiat ovat mielestäni sellaisia, jotka jokaisen naisen (ja miksei miehenkin) tulisi tietää omasta kehostaan.

Sydämellisesti tervetuloa mukaan oppimaan! <3
"Usein keho tarvitsee hieman apua saadakseen 'hormoniorkesterin' takaisin järjestykseen. Tällä luennolla opetan, miten se tapahtuu. Ja sinä pääset takaisin seesteiseen, mutta energiseen ja nautinnolliseen tasapainoon."
— Paula
Opettaja ja luennoitsija

Paula Heinonen

Olen pohjakoulutukseltani soveltavan mikrobiologian, soveltavan biokemian ja teollisuustalouden diplomi-insinööri sekä soveltavan mikrobiologian, biotekniikan ja elintarviketeknologian tekniikan lisensiaatti. Nykyään toimin luennoitsijana, funktionaalisen lääketieteen kouluttajana sekä tietokirjailijana.

Pidin myös kahdeksan vuotta viikoittaista radio-ohjelmaa ja olen kirjoittanut neljä terveystiedekirjaa.