Verkkoyleisöluento

Naishormonit ja hyvän olon salaisuus?

Yksinkertaistaen voisi sanoa, että hormonit pitävät meidät positiivisina, aktiivisina ja auttavat nukkumaan. Hieman kärjistäen voisi sanoa, että ne ovat ihmeidentekijöitä.
Write your awesome label here.
Huomioithan ystävällisesti, että pystyn ottamaan tälle nettiluennolle mukaan vain rajallisen määrän osallistujia. 

pääset katsomaan koko luennon heti

Hinta
19,95 €

Viimeinen päivä päästä mukaan on tiistai 19.4.

Kiukkua, raivoa, ärtyneisyyttä... Alakuloa ja levottomuutta. Väsyttää, mutta uni ei tule. Syön kuin marsu, mutta paino ei tipu.

Kuulostaako jokin näistä tutulta?

Valitettavasti useat naiset kärsivät hormonaalisesta kaaoksesta, jopa myrskystä, miltei päivittäin. Ja se aiheuttaa mitä ikävämpiä ja moninaisempia oireita.

Tällä nettiluennolla kerron muun muassa, mitkä tekijät voivat aiheuttaa hormonaalista epätasapainoa, mistä se pohjimmiltaan johtuu ja miten pääset takaisin seesteiseen, mutta energiseen ja nautinnolliseen tasapainoon.

Naishormonit ja hyvän olon salaisuus -luennolla käsittelemäni asiat ovat mielestäni sellaisia, jotka jokaisen naisen (ja miksei miehenkin) tulisi tietää omasta kehostaan.

Sydämellisesti tervetuloa mukaan oppimaan! <3

luento katsottavissa  2 kuukautta

Kurssi Sisältää myös suljetun Facebook-ryhmän

Pääset mukaan Facebook-liveen, jossa vastaan kysymyksiin

  • Facebook-live on ylimääräinen luento, jossa vastaan kysymyksiin. Osallistuminen on helppoa. Tarvitset vain Facebook-tilin. Ilmoitan tarkemman ajankohdan myöhemmin. Facebook-livestä tulee myös tallenne, eli ei haittaa, vaikka et pääsisi tiettyyn aikaan paikalle.
Valmentaja

Paula Heinonen

Taustaltani olen tekniikan lisensiaatti, ex-suolistotutkija, nykyinen funktionaalisen lääketieteen kouluttaja sekä luennoitsija ja tietokirjailija. Pidin myös kahdeksan vuotta omaa radio-ohjelmaa.
"Usein keho tarvitsee hieman apua saadakseen 'hormoniorkesterin' takaisin järjestykseen. Tällä luennolla opetan, miten se tapahtuu. Ja sinä pääset takaisin seesteiseen, mutta energiseen ja nautinnolliseen tasapainoon."
— Paula

"Naishormonit ja hyvän olon salaisuus?" -nettiluento

Mitä sinä saat.

Yleisöluento netissä: (Arvo 20 €)
Facebook-live: (Arvo 15 €)
Lahjakortti terveyskauppaan: (Arvo 10 €)

Etujesi arvo yhteensä: 45 €

Saat tämän kaiken hintaan

19,95 €

Tule mukaan oppimaan!
Huomioithan ystävällisesti, että tälle nettiluennolle on paikkoja rajallisesti. Viimeinen päivä päästä mukaan on tiistaina 19.4.2022.